Skolan

Halloj! Idag börjar skolan, jag börjar 8:an... Det känns... Jättekonstigt men ändå kul. Åttan är så stort och många säger att det är en av de svåraste årskurserna. Vi börjar 9:15 men jag trodde att vi började 8:45 för jag kolla på sjuorna men mamma sa 9:15 och det stämde. Men det ska bli kul att träffa alla kompisar, tänk om bi har fått nån ny i klassen, tror inte det men ändå.
Puss & hej leverpastej😘


Rymdnaglar

Lägg på topplack sen också såklart jag tog på ett extra glitter nagellack med röda, blåa och silver prickar


Videon

Nu e det så att ända sen i onsdags till igår så har jag och Hannah försökt att få ner musikvideor i mobilen så att vi kan lägga upp den på videofyme men det har inte funkat. Vi har försökt genom Skydrive och genom att hitta nåt annat sätt. Men till slut så kom vi på att man kan ju lägga upp den på youtube. Och det var precis vad vi gjorde. Så gå gärna in och kolla.
http://youtu.be/b7D1_eLIpVs
Puss & hej leverpastej😘


Coming soon

Det är låten i bakgrunden som vi har gjort till alltså Pound the alarm-Nicki Minaj
Den här videon skulle ha laddats upp typ 23:00 inatt


Ballongblåsning...

med näsan. Mina kusiner har varit på mitt landställe onsdag till imorn och idag firar vi min farbrors födelsedag och vi blåste upp ballonger och då kom min kusin Max på att man kunde blåsa upp de med näsan. Från vänster, Matilda, Max, Agnes och sist jag.


Fixat mitt rum!!!

Idag kom mina kusiner till landet och därför behövde jag städa mitt rum. Passade på att fixa hela mitt skrivbord med pianot jag tagit ut och plockade ihop Wii-saker, Playstation och tv på golvet. Det blev mycket finare än innan då hela skrivbordet var proppat med "skräp".
Puss och hej leverpastej😘


Elin tipsar!

Jag har bestämt mig för att göra inlägg där jag tipsar om saker, får se hur länge det håller sig. Men det jag ska tipsa om idag är något jag har haft svårt att hitta nämligen sminkborrtagning det som inte har funkat för är att jag nästan alltid har vattenfast.
Det här är en inte oljig, inte svidig utan len borttagning. Den tar bort bra och man känner sig fräsch efter.
Den kommer från nivea och i serien Daily essentals med sorten waterproof eye make-up remover. Den håller vad den lovar. Det är en före/efter bild
Puss & hej leverpastej😘
Ps mamma köpte den på Ica så den är nog ganska budget


Vinkar till bilar

Vinkar till bilar med Amanda Tranefalk (videofyme) (gjorde detta innan Grekland)


RSS 2.0