Yasuragi

Jag och mamma har varit på Yasuragi måndag-tisdag. Yasuragi är ett japanskt spa som ligger på Hasseludden vid Nacka. Det var jättemysigt. När vi kom dit gick vi till vårat rum, satte på oss baddräkter och vår yukata som är en slags morgonrock och gick till dojon. Där gick vi på Do In som var en självmassage, sen gick vi till en massagestol som gungade upp och ner och spelade musik, efter det gjorde vi Yasuragiyoga som är yoga, sen gick vi till varma källor och bassängen. Innan har de en slags tvättritual som är till för att slappna av och värma sig. 
På tisdagen åt vi frukostbuffé och sen gick vi och bada, sen gick vi på klangresa som är en meditation för att slappna av i musklerna genom att lyssna när en tjej slog på skålar och en gong-gong. 

Nu sitter jag och mamma i bilen snart framme på landet för att hämta mitt Wii, jag blev nämligen så sugen på att spela star wars.
Puss & hej leverpastej😘
Till middag fick vi välja två förrätter, en varmrätt och en efterrätt.
Min ena förrätt, en dumpling med citrongräsbuljong. Min andra förrätt var sushi.
Min varmrätt, havsabborre med risbollar och lite grönsaker.
Mammas mat var röding i terriyaki.
Jag testade att bära korgen på huvudet.
Typ död i massagestolen
Min lilla frukost+misosoppa och färsk citronjuice
Ps. Nu e jag på landet

Paket

Igår var jag och hämta paket från... Ja, vad det är får ni se på lördag/fredag eller söndag!


Fjärilsmuseet i Haga

Sitter på en bänk i fjärilsmuseet och tittar på fiskar🙊 de är stora. 
Men jag har faktist och sett fina fjärilar, det fanns en som såg ut dom ett löv. De har hajar också men jag orka inte ta kort på de. Men det var allt.
Puss &hej leverpastej😘







Headerfail=desperat för hjälp

Aa, jag skulle då göra en header och jag gjorde en jättefin. Jag följde instruktionerna på blogg.se och ställde in så det såg ut att passa men problemet var att bilden kom aldrig fram förutom när jag laddade upp bilden. Så nu ser det bara ut såhär
Vet nån hur man ska göra för att få upp den. Asså jag har ju en bild i ett bra format.

Min dag

Nu sitter jag framför tv:n och tittar på partaj, det e såååå kul. Innan tittade jag på nya säsongen av solsidan det var också kul. Jag bestämde mig för att duscha för mitt hår var äckligt. Så nu sitter jag har och myser i morgonrocken.
På dagen var jag och mamma och gjorde lite geocaching (googla det) det var jättemysigt eftersom vi gjorde det på landet och där runtomkring.
En geocach låg under huset ute på ön dit behövde man dra sig

Det var på marholmen, jättefint
En cache behövde jag klättra i träd för att hämta
Kul skylt
Fick en amazing bild vid östernäs brygga

Vad jag har i min skolväska


Film-tajm

Jag vaknade fem över åtta, både mamma och pappa sov så jag tänkte "Varför inte se en film?" Jag har köpt Brokeback  mountain på en loppis även fast jag har sett den förut. Men den är så bra. Så jag ska titta på den nu.
Puss & hej lever pastej😘



Mitt rum/kommentera

Kommentera blogginlägg att göra


Nya garderober

Vi har köpt nya garderober med spegelskjutdörrar. Fast något vi upptäckte nu, vi fattar inte hur vi kunde missa det, var att de var för breda '-.- men som tur är så kan vi bar byta plats på "m&m hyllan" och pianot mot de nya garderoberna :) Men jag tar nya kort när vi har fått ordning på allt:*
Puss & hej leverpastej😘
Där pianot stod, m&m hyllan är ovanför
Där speglarna står ska vi ha garderoberna
Medan vi monterar ner de gamla


Te!!!

Jag hade tänkt att skriva om min 3(!) nya jackor idag, men orkade inte och kommer inte hinna imorn. Imorgon får jag blogga om Skansen för vi ska dit imorn. 
Men nu till det här inlägget. På no:n hade vi ett oförberett prov men det gick rätt bra. Mamma och jag var och handla på Willy:s och då köpte vi massor med te. Jag har hört talas om chai-te och så hitta jag det där, det var en sorts chaimasala och masala e nån indisk krydda tror jag. Det luktar iaf jättegott...vänta ska smaka...OMG det här var nog det godaste te jag har druckit. Jag älskar julte och det är vad det här smakar eftersom det innehåller kanel och kryddnejlika och sånt. Men jag har inte haft nån mjölk eller honung ellr nåt. Okej, asså, ni måste pröva det här😍😍😍
Aja
Puss & hej leverpastej😘
Märket är Garant, finns på Willy:s och kanske Hemköp.

Random

Lång men random kul video
Gjorde denna 3/10


Stopmotion!

Made a video with an app called stopmotion. I had so much fun. #stopmotion


Orgenteringen

Idag hade vi hemkunskap 8:20-10:00 och vi gjorde scones, man fick varsin"kaka" som e typ lite mindre än en normal pannkaka stor. Det var så gott men jag orkade bara 3/4 ich då var jag såååååå mätt. 
Efter det så hade vi orgentering  fast innan det hade vi lunch jag åt typ lite pastasallad. Men på orgenteringen i Ensta så var det tio kontroller och jag fick alla rätt och hittade alla. Det tog väldigt lång tid för A skulle man klara det på 55min C 75min och mer än 1h 25 min (75min) så fick man E om man klarade kontrollerna. För mig tog det 1h 45 min (😂😩) och jag klarade mig lindrigt med endast en liten skada, men som gjorde rätt ont. 

När jag kom hem så duschade jag sen tog jag på mig onepiecen och nu gör jag mycket mellis asså jämfört med vad jag brukar äta, eftersom det blev så konstigt med lunchen. Det blev dubbelmackor med smör, keso och sylt😍 och äppeljuice
Puss & hej leverpastej😘




RSS 2.0