Norrtälje

Som sagt så bloggar jag inte mycket på sommarlovet men det kommer bli ett inlägg från/i Grekland.
Men idag var jag i Norrtälje med Hannah och jag har velat haft ett par pilotglasögon med spegelglas, idag på Åhléns hittade jag ett par som kostade 179:- (!) och en kedja för 49:- och jag var lite osäker eftersom de var så dyra men de var såååå snygga och Hannah ba "Köp de" så jag gjorde det och Hannah med, fast hon hade en svartgrå kedja.
Puss & hej leverpastej


Midsommar med bilder!!!!!!!!!

 
Här kommer några bilder från midsommar som jag har tagit med min Nikon 1. Första bilden har jag klippt in mig själv i. *stolt* Jag hade på mig shorts och "skjortlinne" från H&M
 
 
 
 
 
 
 
 

Landet😍😍

Det här inlägget var egentligen tänkt att vara från midsommar men nu är jag ensam hemma så jag tittar hellre på PLL än att redigera bilder och så... Men de kommer nog komma ikväll någon gång, asså midsommarbilderna.

Btw vet nån hur man lägger upp ett standard "hejdå"👇?

Puss & hej leverpastej😘


Teaterläger

I söndags åkte jag till kapellskär för att vara på teaterläger, vi (jag och alla andra) va där till på onsdag. Men det var iaf jättekul där!
Jag sover i högra sängen, nere. Jag sover med Ellen från min klass och hennes kompis (som jag nu känner) Viktoria, men vi hängde med Erica också.
Vi gjorde sanning och konka vilket typ alltid är kul.
Sista kvällen, tisdag, hade vi spökkväll det var...läskigt. Men jag var inte med på allt för att jag var så rädd😬😐👀Efter det så dygnade det var 6 typ 7 som klara det (iaf i vårt "gäng"). Men teaterlägret är det enda lägret jag går på i år.

Jag dygnade ju, men när vi åkte hem kl 12 somnade jag lite i bilen och sen när jag kom hem typ 13 så la mig för att gosa med Thor, och jag huvet på en kudde jag låg tvärs över sängen och somnade och sov till halv fem, drog på täcke sov sen till 8 på kvällen.😂👍❤

Jag ska även åka till Grekland med Amanda och min familj jag ska bo ensam med henne i ett eget rum *yay* ^_^ ☺
Puss & hej leverpastej 😘
PS. Jag kommer verkligen inte blogga mycket på sommarlovet för att jag har annat att göra. DS


Nyinköpt

Idag var jag och mamma I Täby centrum efter skolavslutningen. Det var jättetrevligt. Vi åt på Green Drizzle och shoppade lite saker. Det var min klass som sjöng på avslutningen och sen så sa vi hejdå till vår mentor som tyvärr ska sluta.  På avslutningen hade jag inbakad fläta. Men här kommer bilder ;-) 
OBS! Köpte i onsdags ;)
 
 
 
 
 

Dagens outfit

Jag hade tänkt att börja med dagens outfit som en egen kategori eftersom det liksom är en standardgrej på bloggar. Jag har även laddat ner Gimp (det har inte funkat än) men det är ett redigeringsprogram för bilder och för att få snygg text och sånt. Jag kommer även att ha en frågestund framöver. Jag kommer direkt efter detta inlägg att lägga in ett till. Men här kommer dagens outfit.

En T-shirt från H&M (Divided)
Vita shorts från H&M som jag har batikfärgat och anlednningen till att jag hade sånna mjuka kläder var att vi hade picnic med klassen idag.
Puss & hej leverpastej

Sminktips del 2


Härlig dag på Ängsö

Ja den kom lite sent men men


Sminktips del 1

Jag förstår verkligen inte hur mina videor blir så långa, men men, jag delade upp den i två delar


Blandat


Farmor 70 år

Idag så ska jag, mamma, pappa, farmor och farfar åka till Ängsö nationalpark för att fira att farmor har fyllt 70. Vi åker dit med båt. Men jag lägger upp bilder senare😘
Puss & hej leverpastej


Sova i tält

Från och med igår till på söndag så ska jag och Amanda sova i en tvårummare


Köpt

Nu har vi varit och handla men det blev mindre än vad vi tänkte för vi orkade inte åka till hm också eftersom vi var i Arninge.
Skor: Skopunkten 199kr
Jacka: Lindex 599kr


Ny garderob?

Ja, mamma och jag rensade ut massa kläder igår och upptäckte att mer än hälften ville jag inte ha, de var små eller att de hade hål i sig. Så nu ska vi strax åka till Täby Centrum och handla typ nya baslinnen och sånt + att jag måste ha ett par vita jeans och nya shorts. Men det kanske blir ett par skor också så ja, jag lägger upp bilder/video på vad jag köpte😘😉🙋
Btw http://youtu.be/wbQU19cvcGk


Glömde bilderna😂😂😂


Behövde uppdatera

Ursäkta den dåliga kvalitén


Flumm i tältet

#sam #gabriel #amanda #elin @amandatranefalk


RSS 2.0