Täby-centrum haul

Jag får ursäkta att min kamera inte ficka att vrida, hoppas det bara e nåt tillfälligt. Men jag märkte att jag bytte vinkel i mitten. Så ursäkta men jag kan inget göra.


Batman begins

Har precis börjat titta på Batman begins. Mamma ich pappa tog chips men nu när jag har köpt frysta bär (köpte typ drygt en vecka sen) så blev jag sugen på det.


Då var det klart!!!!

Nu har vi gjort det. Vi har köpt en säng. Vi åkte inte till Ikea. Vi gjorde något mycket bättre. Vi köpte en säng på sova i Arninge det ligger mycket närmre och Ikea hade inte så många sängar. 

Idag åkte vi då till Arninge och jämförde sängar på Jysk, Atlantis och Sova. På Atlantis var det väldigt dyrt, på Jysk var det billigare än Sova men det ingick ingen sänggavel, men på sova hade de ben, sänggavel, bäddmadrass och såklart sängen. Det blev en 120x200 säng som var jätteskö. Den är mörkgrå och har en fin sänggavel. Det var en trevlig kille som hette Patrik som hjälpte oss. 
Vi gick och jämförde priser se nåt ci på foodcourt en asiatisk restaurang där man fick lyckokakor. Garderob kommer vi köpa begagnad men kanske köpa till spegel skjutdörrar.
Jag blev iaf jättenöjd med sängen, men det var 6-8 veckors leveranstid, högst, så inlägget om hur det ser ut kommer nog om ett tag. 

Vi har fått min säng, som jag har nu, i stort sett såld. Den som ville köpa den har inte hämtat den eller nåt, men skulle komma till flytta till Stockholm på tisdag med skåpbil så hon skulle nog hämta den då. Så i några veckor kommer jag få sova på luftmafrass och vanlig madrass. Det kommer bli stor skillnad sen när jag får den nya sängen.
Aja puss & hej leverpastej😘
Teriyaki beef med stekt ris

I rikedomens famn kan du vila ut!
Ni vet sängen var lite dyr och man kan vila där.😄🙊
Vi fick en mapp med 3 papper+ett vanligt kvitto
Juste vi köpte lite pennor till skolan också. 
Nya stiftpennor att stifta bekantskap med ^-^ och en jättebra markeringspenna, fast det där gröna suddet funka inte




IKEA

Gah, jag e sååå taggad för Ikea imorn. Jag, mamma och pappa ska åka dit för vi ska köpa en garderob och en säng. Eftersom vi inte har fått mina gamla saker sålda ön så kommer vi nog inte montera de direkt men ska försöka så snabbt som möjligt. 
Det jag ska ha är...en 120 säng, asså  jag har en 90 cm bred säng nu vilket är litet, och en garderob med 3 eller fyra skjutdörrar i spegelglas.
Men det kommer upp bilder när det är klart. Kommer även ta kort när jag e på Ikea.

Jag älskar att vara där det e så kul. Så jag e jättetaggad.
Gonatt!😘😴

Stolt kock

Idag har jag gjort middag till familjen...helt ensam!!!
Jag älskar verkligen att laga mat det e så kul!!! Jag har fått det här receptet från Jamie Oliver 15 minutes meals. Eftersom jag inte gjorde allt samtidigt och i rätt ordning så tog det inte 15 min men jag orka inte stressa. Men här är vad det var...
Couscous med hackad paprika, chili, scharlottenlök och ångade ärtor. Till det hade jag kyckling med kryddpeppar, salt, svartpeppar och lite citronskal. 
Tillbehör var tzatziki och egentligen skulle man ha i oliver men vi hade de på sidan.
Det var iaf jättegott och jag var nöjd med det.
Puss & hej leverpastej😘



Dagens outfit

Jag tänkte göra ett inlägg med dagens utomhus outfit. Det var ganska kallt idag och jag börjar bli förkyld, sp. jag tog på mig en varm halsduk och ett varmt pannband. 
Så...
Jag har på mig ett hårband som jag har fått i present, en sån här rund halsduk om ni fattar, en jacka som jag köpte på H&M för 200 eller 300kr, ett par jeans från H&M också för 99kr och Converse från London. 
Puss & hej leverpastej😘


Nail cuticle treatment

Hej, jag ska tipsa om en produkt för nagelbanden. Jag biter mycket på mina nagelband eller asså inte nagelbanden men på det på sidan om naglarna. Iaf jag önskade mig därför den här produkten som jag sett i Julia (en tidning). 

Den kommer från affären Rituals och är jättebra, om jag har hård hud och lite sårig hud runt naglarna på kvällen så tar jag på det och dagen efter...voilà...så har jag jättefina och mjuka nagelband. Den är lätt att applicera med en liten borste. Jag tror att den kosta 80kr så den var inte så dyr.
Men köp en sån 
Puss & hej leverpastej😘



Armband

Det här armbandet gjorde jag i torsdags, jag blev ganska nöjd men snörena var lite för korta så man fick skarva. Därför blev det lite spretiga trådar. Men det är dödskalle av typ sten och silverpärlor. Jag använde tekniken makramé.
Puss & hej leverpastej😘

Detta är mitt första tidsinställda!

Amerikanskt besök

Idag hade vi farmor och farfar på besök men även en kvinna som heter Sally. Sally kommer från U.S.A. och är här på besök. När farmor var ca 16 år var hon barnflicka hos en familj, Sally var ett av barnen i familjen. Farmor är nu 70 år och Sally är runt 60 så då förstår ni hur länge de har hållt kontakten.

Pappa, farmor och Sally var ute på en båttur. Men sen åt vi lunch och fikade och då hade alla vi tid att prata.
Puss & hej leverpastej😘



Nailtutorial

Gjorde lite fina naglar, jag får jätte många av mina nagelideér från ett instagramkonto som heter @iinailsart


Dricka!!!

Jag har börjat bli sjukt törstig på kvällarna, jag är alltid törstig efter att vi har handlat eller jag har varit på teater eller nåt sånt, varit iväg med bilen alltså.

Men ikväll så ska jag titta på idol och sedan broadchurch del 8av8, gah det ska bli så kul. Ja, jag har laddat upp med 3 flaskor. Jag har även börjat på ett armband.




Musik

På musiken så har vi ett projekt där vi skriver låtar. Våran låt är klar men vi behöver bestämma hur vi ska göra vårt  uppträdande. Vi har inte kommit på ett namn men vi har några idéer. 
Idag hade vi musik men vi sjöng mest igenom låten och vissa var lite oseriösa. Jag fick ont i huvudet efter och tror att jag kanske har lite feber. Men jag ska ju efter no:n stressa till bilden för att åka till teatern och vara hjälpledare, ha rast i en halvtimme för att sen själv ha teater. No:n slutar 15:40 och jag ska vara på teatern senast 55 så det är lite stressigt men det går nog bra.


Puss hej leverpastej😘

Netflix

Anledningen till att jag har tittat på alla dessa filmer är att vi har skaffat Netflix men det suger att de bara har säsong 1 av pll. Men jag måste ändå tipsa om det för de har många filmer. Och tydligen så var Kalle och chokladfabriken typ en musikal eller asså de sjunger ibland. Aja skaffa netflix. 
Puss & hej leverpastej😘



Filmdag

Har nu tittat på 3 filmer (Bratz, med människor, a cinderella story och svampbob-the movie) och ska nu börja kolla på Kalle och choklad fabriken från 1971. Är lite andfådd


Landet

När man åker ut till landet är man inget mode lejon. Utan då sätter man på sig sköna kläder. Men det jag gillar med den här outfiten är att den faktiskt är lite snygg ändå. Tröjan e köpt på granngården för ca 2 år sen det är en helt vanlig flanellskjorta. Byxorna har jag ingen aning om men de är jättesköna och tajta. 

App: Photo Collage den är jättebra och man kan ha jättefina effekter och ändra ljusstyrka, skarphet, göra suddigt och skriva text

Dagens outfit, skoljoggen

Idag har vi skoljoggen där vi går förlåt joggar (jag går). Vi har lektioner till 10 och har mentorstid för de som är i motionsklass alltså det finns motionsklass och tävlingsklass.
Innan har jag på mig en kjol och ett enkelt linne.



Bilder till ny header

Har bett Erika att fixa en ny header och hon var så snäll och sa att hon kunde fixa det. Btw älskar nya uppdateringen av appen, det liknar mera hemsidan vilket är jättebra













Det var de

Elevboken

 
 
I skolan så brukar man ju få en elevbok/kalender att skriva in läxor och liknande i. I år så fick inte vi någon så då fick man köpa egen.
Jag köpte en där man fick gör en egen framsida. Jag har, sen skolan börja, haft en jätteful framsida med egenritade stjärnor vilket var sjukt fult.
Men nu, äntligen!!!, så har jag gjort ett collage som jag ville ha.

Jag använde en sida som hette http://www.ribbet.com/create-collage den var jättebra. Det blev klart i förrgår men då ska självklart bläckpatronerna i skrivaren vara slut så då behövde vi beställa nya.
Men här är iaf resultatet det stod även elevbok längst ner som på bild två
Puss & hej leverpastej :*
 
Ni får titta på sidan
 

Argan oil

Jag fick min i en goodiebag och mamma vill inte köpa ny för att den var så dyr, så kommer testa någon loreal olja istället kan berätta om den är bra sen


Förlåt/lika som bär

Vi börjar med förlåt... Förlåt för att jag inte har bloggat på århundranden!!!! Men det har varit mycket med att börja skolan och jag har helt ärligt glömt att blogga. Men nu bloggar jag iaf!

Så nu till det inlägget var egentligen. Jag såg reklam för filmen Niceville (vilket är en asbra film) då såg man en av huvudpersonerna och jag tänkte e inte det där hon från surbugatory?... Så jag googlade på niceville och då kom Emma Stone upp som förslag, jag googlade sen på surbugatory och fick då upp Jane Levy. De e så sjukt lika de skulle kunna vara två tvillingar, vad tycker ni?
Puss & hej leverpastej😘


RSS 2.0